montage

Montage zonnepanelen

De deskundige experts van de Zonne-Energiespecialist helpen u graag bij de montage van kostenbesparende en milieuvriendelijke zonnepanelen. Op deze website vindt u uitgebreide informatie over de activiteiten en voordelen van de Zonne-Energiespecialist.

De Zonne-Energiespecialist monteert zonnepanelen op onder andere bedrijfspanden, scholen, particuliere woningen en boerderijen. De montage van zonnepanelen leveren voordelen op voor het milieu (milieuvriendelijke energieopwekking) en uw portemonnee (onder andere door subsidies). Wij helpen u niet alleen met de montage van zonnepanelen, ook leveren wij desgewenst deskundig advies op maat, voordelige levering en passend onderhoud.

De montage van zonnepanelen is modulair. Onze montagesystemen worden als profielen op uw dak op maat aangevoerd en ter plekke in elkaar geschroefd. De panelen klikken in deze profielen en worden op die manier aan elkaar doorverbonden. De Zonne-Energiespecialist kan panelen monteren op praktisch alle daken: van hellende tot platte daken en van nieuwe tot bestaande daken.

De Zonne-Energiespecialist helpt particulieren én organisaties graag bij de montage van zonnepanelen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via telefoonnummer 035 694 03 95 of via e-mailadres info@zonne-energiespecialist.nl.
 

De Zonne-Energiespecialist helpt particulieren en organisaties bij de aanschaf, montage en onderhoud van Zonnepanelen. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoonnummer 035 694 03 95 of via e-mailadres info@zonne-energiespecialist.nl.

De Zonne-energiespecialist is onderdeel van Dakspecialist Naarden b.v.