Prijzen

Zonnepanelen prijzen

De Zonne-Energiespecialist levert, monteert en onderhoudt zonnepanelen voor bedrijven en particulieren tegen aantrekkelijke prijzen. Door onze zonnepanelen scherp te prijzen, wordt niet alleen het milieu geholpen, maar ook uw portemonnee! Op deze website vindt u uitgebreide informatie over de activiteiten en voordelen van de Zonne-Energiespecialist.

De Zonne-Energiespecialist levert kwaliteit op maat. Dit betekent dat afhankelijk van uw specifieke situatie en wensen een oplossing op maat wordt geleverd en ook de prijzen worden hierop aangepast. De Zonne-Energiespecialist bevestigt zonnepanelen onder andere op bedrijfspanden, scholen, particuliere woningen en boerderijen, altijd tegen gunstige prijzen.

Voor een richtlijn van de prijs van een zonnepaneel geldt het volgende: het vermogen van een zonnepaneel wordt uitgedrukt in Wattpiek(Wp). Dit is het aantal watt dat een paneel opwekt als de omstandigheden optimaal zijn. Een zonnepaneel kost ongeveer € 1,10per watt piek. Een zonnepaneel van 250wp kost dan ongeveer € 275,00 inclusief kabels, omvormer en installatie. U kunt echter ook geld verdienen wanneer u meer energie opwekt dan u verbruikt. De Zonne-Energiespecialist geeft u hier graag deskundig advies over.

De Zonne-Energiespecialist helpt bedrijven en particulieren graag aan de beste zonnepanelen tegen gunstige prijzen. Als u interesse heeft of meer informatie wilt, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 035 694 03 95 of via e-mailadres info@zonne-energiespecialist.nl.

De Zonne-Energiespecialist helpt particulieren en organisaties bij de aanschaf, montage en onderhoud van Zonnepanelen. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoonnummer 035 694 03 95 of via e-mailadres info@zonne-energiespecialist.nl.

De Zonne-energiespecialist is onderdeel van Dakspecialist Naarden b.v.